Personvernerklæring

Nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for Norges Fotografforbund sitt nettsted www.landskonkurransen.no. Norges Fotografforbund er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsiden.

Personopplysninger som behandles

  • For- og etternavn
  • Adresse
  • Telefon
  • E-post

Hvordan informasjon innhentes?

Norges Fotografforbund samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

Opplysninger innhentes også gjennom informasjonskapsler (cookies). Dette er avidentifiserte opplysninger som kan omfatte type nettleser, hvilke sider som besøkes og hvor lenge besøket varer. Formålet er å utarbeide statistikk som brukes til å analysere og forbedre vårt tilbud. De fleste nettlesere aksepterer informasjonskapsler automatisk. Dersom du ikke ønsker å godta bruk av informasjonskapsler, kan du endre innstillingene i din nettleser til å avvise informasjonskapsler.

Formålet med informasjonen som innhentes

Vi oppretter brukerprofil på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for at du skal kunne delta i våre konkurranser. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentet gjennom registrering på landskonkurransen.no lagres i vårt konkurransesystem.

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte post@fotografforbundet.no.

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Norges Fotografforbund kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Norges Fotografforbund.

Samtykke

Ved registrering av profil samtykker du til at vi kan kontakte deg basert på informasjonen du har levert fra deg, inntil samtykket trekkes tilbake.

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Norges Fotografforbund ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon

post@fotografforbundet.no
Telefon: 22 33 21 15